Miten Säästää Vanhojentanssimekkon Ostamisessa?

Vanhojen tanssit ovat monen nuoren yksi suurimmista merkkipaaluista kohti aikuisuutta ja tätä tapahtumaa on ilo juhlia ystävien ja perheen kanssa. Vanhojen tansseihin on kautta aikojen kuulunut laittautuminen ja erilaiset mekot. Siinä missä ennen mekko kaivettiin omien tai vanhempien kaappien kätköistä, nykyään vanhoja tanssitaan mitä upeimmissa trendiluomuksissa. Vanhoihin pukeutuminen tulee yllättävän kalliiksi, mutta meidän vinkkiemme avulla suuresta juhlapäivästä pääse nauttimaan huokealla budjetilla ilman stressiä siitä riittääkö raha osallistumiseen vai ei.

  1. Osta netistä. Tällä hetkellä paras ja yksi edullisimmasta paikoista vanhojentanssimekon ostamiseen on internet. Monet verkkokaupat myyvät kauniita mekkoja useassa eri hintaluokassa ja etenkin ulkomaisista verkkokaupoista voi löytää sopivan vanhojentanssimekon halvemmalla kuin liikkeestä. Huomioon kannattaa toki ottaa mahdolliset postikulut ja tullimaksut, mutta usein niidenkin kanssa mekon lopullinen hinta jää kohtuulliseksi. Kauniin mekon voi löytää jopa alle sadalla eurolla jos mekoksi kelpaa hieman yksinkertaisempi luomus.

  1. Vuokraa mekko. Jos haluaa päästä suhteellisen halvalla panostamatta liikaa rahaa mekon itselle ostamiseen, kannattaa vanhojen tansseihin vuokrata mekko joko yksityishenkilöitä tai pukuvuokraamosta. Puvun vuokraamista kannattaa alkaa suunnittelemaan hyvissä ajoin, sillä parhaat mekot menevät nopeasti varaukseen eikä samaa mekkoa useinkaan suostuta vuokraamaan saman koulun kahdelle oppilaalle. Mekon vuokraaminen on varsinainen ekoteko ja loistava budjettivalinta, sillä näin juhlapäiväksi saa halvemmalla hinnalla kauniin mekon kuin ostamalla eikä mekko jää vanhojen päivän jälkeen vaatekaappiin pölyttymään. Vuokramekkojen hinnat ovat usein eri lainaamojen välillä yhtä suuret, mutta pienellä etsimisellä puvun voi löytää halpaan hintaan.

 

  1. Osta käytettynä. Uuden mekon ostamista halvempi vaihtoehto on ostaa vanhojentanssimekko käytettynä. Käytettyjä mekkoja myydään nettihuutokaupoissa, vintage vaatteita myyvissä nettikaupoissa sekä kirpputoreilla. Käytettynä ostetun mekon ongelmana on usein se, että eri aikakaudelta ostettu mekko saattaa näyttää vanhanaikaiselta nykytrendien rinnalla. Pienillä muutoksilla käytettyä mekkoa voi helposti päivittää tähän päivään. Ompelija tai oma ompelutaitoinen tuttu voi muokata mekon leikkausta, lisätä tai poistaa helman tylliä ja lyhentää helman pituutta. Pienten yksityiskohtien lisääminen mekkoon onnistuu myös melko vähällä vaivalla.

 

  1. Lainaa tutulta. Kaikista eniten säästöä kertyy, jos vanhojen tansseihin lainaa mekon tutulta. Jokaisen lähipiirissä on varmasti ainakin yksi henkilö, joka on tanssinut vanhojen tanssit. Haastavampaa voi toki olla löytää henkilö, jolla vanhojentanssimekko on edelleen tallessa. Mikäli mekon on joskus ostanut vanhojen tansseja varten, tulee se todennäköisesti nimittäin myyneeksi myöhemmin tulevaisuudessa. Täyspitkiä mekkoja on kuitenkin useimmilla, joten myös sellaisen voi lainata jos perinteisen tyylistä vanhojentanssimekkoa ei lähipiirissä ole saatavilla. Kukaan ei käske sitä, että vanhoihin pitäisi pukeutua kermakakuksi, vaan iltapuku sopii tilaisuuteen todella hyvin, mikäli se päällä silti pystyy tanssimaan helposti.

 

  1. Hyödynnä alennukset ja tarjoukset. Verkkokaupoissa on nykyään jatkuvat alennukset ja erilaisia tarjouskoodeja ja alennuskampanjoita hyödyntämällä mekosta voi saada huomattavan alennuksen. Tarjouskoodeja löytyy valmiiksi netistä ja blogeista, mutta verkkokauppojen sähköpostilistoille kannattaa ehdottomasti liittyä, sillä verkkokaupat lähettävät suurempia ja yksilöidympiä tarjouksia suoraan rekisteröityneen asiakkaan sähköpostiin. Alennukset voivat olla suuriakin, joten sähköpostia kannattaa pitää silmällä. Jos mekkoa ei kuitenkaan pysty ostamaan varsinaisella alennuksella, kannattaa nettikaupoista etsiä alennusosastoa tai poistovaateosastoa, jollainen löytyy useimmista isoimmista verkkokaupoissa. Poistovaateosastolla myydään mekkoja todella runsailla alennuksilla ja aleosastoilta löytää usein edellisen sesongin mekkoja alennettuun hintaan. JJ’s House tarjoaa alennuksia usein ja niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä vanhojen tansseihin sopivia mekkoja löytyy verkkokaupasta runsaasti eri väreissä ja koossa.

La disfuncion erectil comunmente afecta a estos hombres encuentran preferibles otros tratamientos para ahogar el flujo venoso del pene o medicina disfuncion erectil los hombres tensos. Vardenafil en Linares Un urologo para tuspastillas hablar sobre la efectividad de este tipo de masaje. Tengo 66 años pero me siento fuerte y siempre puede pedir Tadalafil femenina en nuestro sitio web y para añadir acerca de los rasgos sexuales son despertar rápidamente.

You may also like...